Jag sjunger, då filken ljuder
en sång om fanac, som plötsligt sjuder
en sång om kärlek till sf ny
och Aplakonen i Bredaryd

Aplakonen

28-30 januari 2011
Bredaryds Wärdshus

Hedersgäster

Ante och Åka Davour

Tidigare kongresser

Aplakonen 2009

Om kongressen

Aplakonen är en liten, intim hotellkongress – Bredaryds Wärdshus har 18 rum och 36 bäddar. Arrangörer är Karl-Johan och Therese Norén, samt eventuella andra lokala förmågor som vi kan uppbringa.

I samband med lördagens middag anordnas det en öl- och whiskyprovning. Värdshuset har ett brett sortiment, brygger eget öl och blev Årets Whiskykrog 2006. Vi kommer även att få en guidad visning av deras bryggeri.

Bredaryd (karta - flaggan visar värdshuset på Lundagatan 16) ligger en dryg mil utanför Värnamo, väster om E4:n längs väg 27. Det finns regelbundna bussförbindelser till Värnamo, och tågtrafik på banan Halmstad–Bredaryd–Värnamo–Nässjö. Värnamo har täta tågförbindelser till Alvesta och Göteborg.

Bokning och betalning av hotellrum, lördagens middag och provningen sker via kommittén, inte via Bredaryds Wärdshus. Medlemsavgiften i kongressen är 150 kronor. Del i dubbelrum kostar 450 kronor per natt, enkelrum 850 per natt. Middag med provning kostar 595 kronor, priset för middag utan provning är ännu ej klart. Betalningar sker till PG 647 39 77-4, Karl-Johan Norén.

Medlemmar:

Ante, Åka, Karl-Johan, Therese, Herman, Carolina G, Mårten S, BLV, Eva N, Tommy P, Michael P

Frågor kan riktas till Karl-Johan kjnoren@gmail.com